Healing

Healing betyder, at gøre hel.

Healing er at ændre vores tankemønster, emotionelle/følelses mønstre og vores automatiske ubevidste reaktions mønstre, så vi bliver sensitive intelligente individer, der tænker og føler anderledes. Healing er at komme i kontakt med det oprindelige i en selv.Healing er en ligeværdig proces imellem dig og mig. Healing er en aktivering af højere energi, som stimulerer kroppens naturlige, selvheldbredende kræfter med mulighed for, at ubalancer og blokeringer kan opløses. Alt sammen sker i dit tempo. Du modtager nøjagtig, hvad du har brug for.

Under healing kan du opleve en dyb afslapning, indre ro, smertelindring, stressreduktion, øget vitalitet og overskud, mere glæde, bedre overblik og hvilen i dig selv. Det kan også trække mentale, følelses- eller instinktive blokeringer frem, som er mindre komfortfuld men betydningsfuld for at komme i en dybere og mere vedholdende kontakt med en selv.

Healing kan formidles gennem ord, følelser, tanker eller gennem hænderne.

Healing kan kombineres med zoneterapi, akupunktur og kranio-sakral terapi.

Kranio-Sakral terapi

Kranio-sakral terapi(KST) er en blid behandlingsform, hvor man arbejder med blide tryk på knoglerne i kraniet, rygsøjlen og korsbenet. Disse blide tryk har til formål at løsne spændinger og skævheder, der belaster vores nervesystem, og dermed give kroppen mulighed for regenere sig selv.

Centralnervesystemet består af hjernen, rygmarven og nerverne, der udgår fra rygmarven og hjernevæsken(cerebrospinalvæsken).Væsken pumpes rundt i rygsøjlen og i membranerne omkring hjernen.Væsken sørger for en del af ernæringen til cellerne i centralnervesystemet og bortskaffelse af afffaldsstoffer fra cellerne.

I slutningen af det 20. århundrede opdagede en amerikansk læge, Southerland, at cerebrospinalvæsken blev pumpet rundt med en vis hastighed, en såkaldt kranio-sakral rytme/puls. En puls der er uafhængig af vores åndedræt og hjerte. Man fandt ligeledes ud af, at denne kranio-sakral rytme er afhængig af kranie knoglernes indbyrdes naturlige bevægelighed og af tilstanden i membranerne. Membranerne der holder hjernen på plads i kraniet. Kranio-sakral pulsen er en vigtig indikator for, hvordan balancen er i vores krop, og dermed en central plads i KST terapi. Fungerer vores kranio-sakral system optimalt vil kranio-sakral pulsen svinge imellem 8-15 gange pr minut.

Har vi fået et slag i hovedet eller faldet på vores haleben, kan det skabe problemer i vores nervessystem og det ville kunne afkodes ved at mærke kranio-sakral pulsen. Ulykker, fødslen, chok er nogle eksempler, som kan påvirke og skabe ubalance i kranio-sakral systemet. Symptomerne kan blandt andet vise sig som: stressproblemer, hovedpine, bækken- og rygsmerter, koncentrationsbesvær, svimmelhed, kolik, ørepine og mange infektioner.

Kranio-sakral terapi kan kombineres med zoneterapi, akupunktur og healing.