Healing.

Healing sker i nuet, healing bringer ro, glæde og balance. Healing sker når vi er 100 % tilstede og lader healingen ske.

Alle kan heale. Du har sikkert prøvet at lægge en hånd på et uroligt barn eller på et ømt sted, og oplevet roen sænke sig/smerten forsvinde, endda mærket varmen fra dine hænder. Fysisk berøring er ikke nødvendig for healing, healing kan også ske via ord, bøn, musik, lyde, tanker eller ved hjælp af naturen. Healing kan foregå på det fysiske, det psykiske eller sjælelige plan.Har du oplevet, at du begynder at tænke anderledes om dig selv, eller begyndt at ha mindre bekymring og dermed mindre ondt i maven eller færre spændinger, kan det være et tegn på selvhealing. Kroppen og dit energisystem,hele dig, er hele tiden i gang med at harmonisere og selvregulere.  

Når harmonien forsvinder : Vi er skabt til at leve i harmoni med os selv, med naturen og med hinanden. Oplever du disharmoni fysisk, mentalt eller emotionelt, så tyder det på at din krop ikke længere kan regulere sig selv. Vi kan i en periode fjerne symptomerne, men finder vi ikke ind til roden af vores disharmoni, kommer symptomet igen eller i en anden forklædning. 

Disharmonien ligger ofte i vores underbevidsthed, et automatisk mønster, en tanke,en overbevisning, der hele tiden står på repeat og som du slet ikke er bevidst om. Og sand læring kommer indefra dig af, det kan du ikke læse dig til, forsøg ikke at overbevise dig selv om, at jeg eller andre fortæller sandheden. Du har ikke brug for flere overbevisninger, men din sygdom/disharmoni kan blive motivationen til at udforske dig selv. Sokrates har sagt: “Kend dig selv” er ikke en beskrivelse af dig selv, men en invitation til at blive forsker i dit eget indre liv. Kender du dig selv?

Her kan healing hjælpe dig til denne rejse, en rejse der blandt andet ofte medvirker til, at begynde at elske sig selv lidt mere, hver dag. Måske du skulle starte idag?

Når jeg healer: er det min opgave, at være forbundet med min krop, at være grounded, at være rolig og afslappet, så healings energien kan få lov til at arbejde gennem gennem min fysiske krop eller via energifeltet. Med healingsenergien mener jeg, den guddommelige kærligheds- energi og kraft, som alt levende består af, som er indeholdt i vores billioner af celler og som man i den kristne terminologi kalder helligånden.Jeg har tillid til at healingsenergien ved, hvad er brug for i mødet med dig. Nogle gange arbejder healingsenergien igennem mig uden at jeg er bevidst om det, hvor andre kan sige til mig, “du sidder jo healer mig”.

Jeg arbejder intuitivt og kommer der en indskydelse eller klar følelse, så følger jeg dette flow, og flytter mine hænder derefter eller stiller det spørgsmål som dukker op.

Efter healingen: Vil du ofte være i en behagelig, afslappet tilstand, hvor dine celler har mulighed for at regenerere. Du kan opleve øget vitalitet og overskud, mere glæde, bedre overblik og hvilen i dig selv. Du kan også have fået kontakt med en vrede, en skyggeside, men du vil ikke gå ud af døren uden værktøjer til at håndtere denne mindre komfort fulde tilstand.Lav evt noter på din tlf eller i din dagbog og vær LANGSOM de næste to timer efter behandlingen, så bliver der mulighed for at fordøje på det fysiske/mentale/følelsesmæssige og åndelige plan.

Healing kan kombineres med zoneterapi, akupunktur og kranio-sakral terapi.

Kranio-Sakral terapi

Kranio-sakral terapi(KST) er en blid behandlingsform, hvor man arbejder med blide tryk på knoglerne i kraniet, rygsøjlen og korsbenet. Disse blide tryk har til formål at løsne spændinger og skævheder, der belaster vores nervesystem, og dermed give kroppen mulighed for regenere sig selv.

Har vi fået et slag i hovedet eller faldet på vores haleben, kan det skabe problemer i vores nervessystem og det ville kunne afkodes ved at mærke kranio-sakral pulsen. Ulykker, fødslen, chok er nogle eksempler, som kan påvirke og skabe ubalance i kranio-sakral systemet. Symptomerne kan blandt andet vise sig som: stressproblemer, hovedpine, bækken- og rygsmerter, koncentrationsbesvær, svimmelhed, kolik, ørepine og mange infektioner.

Centralnervesystemet består af hjernen, rygmarven og nerverne, der udgår fra rygmarven og hjernevæsken(cerebrospinalvæsken).Væsken pumpes rundt i rygsøjlen og i membranerne omkring hjernen.Væsken sørger for en del af ernæringen til cellerne i centralnervesystemet og bortskaffelse af afffaldsstoffer fra cellerne.

I slutningen af det 20. århundrede opdagede en amerikansk læge, Southerland, at cerebrospinalvæsken blev pumpet rundt med en vis hastighed, en såkaldt kranio-sakral rytme/puls. En puls der er uafhængig af vores åndedræt og hjerte. Man fandt ligeledes ud af, at denne kranio-sakral rytme er afhængig af kranie knoglernes indbyrdes naturlige bevægelighed og af tilstanden i membranerne. Membranerne der holder hjernen på plads i kraniet. Kranio-sakral pulsen er en vigtig indikator for, hvordan balancen er i vores krop, og dermed en central plads i KST terapi. Fungerer vores kranio-sakral system optimalt vil kranio-sakral pulsen svinge imellem 8-15 gange pr minut.

Kranio-sakral terapi kan kombineres med zoneterapi, akupunktur og healing.