ritamarie.dk

Når dit barn mistrives

Rådgivning og behandling til barnet med udfordringer

Børn er min hjertesag, så det er en glæde for mig at behandle børn og rådgive/vejlede forældre.

Jeg har mange års erfaring med behandling af børn, og dette komponeret med min faglig viden og erfaring, som sundhedsplejerske, er mit udgangspunkt, når jeg møder et barn, der har udfordringer. Jeg tager altid udgangspunkt i hele familien, og jeg leder altid efter årsagen til, at barnet viser tegn på utilpashed. I vil derfor kunne opleve, at jeg ønsker en samtale med begge forældre/omsorgspersoner, inden jeg behandler jeres barn. Eller måske jeg anbefaler, at en af jer forældre kommer i et individuelt forløb hos mig, selv om det er symptomer hos jeres barn, at I har henvendt jer med. Læs mere om individiuelt forløb, klik her.

Børn kan få behandling fra nyfødte, og jeg behandler også for tidlig fødte børn, børn og unge fra 0-18 år.

Behandling starter med en samtale, hvor barn/forældre fortæller om, hvad der ønskes hjælp til. Udfra dette og på basis af min erfaring samt min intuition sammensætter jeg en behandling. Den kan bestå af kranio-sakral,zoneterapi og healing. Til større børn vil akupunktur være en mulighed. Her anvendes meget små, tynde nåle. Jeg anvender også Bachs Blomstermedicin til børn, hvilket jeg har gode erfaringer med.

Områder hvor jeg har erfaring med hos børn/unge:

 • Udfordringer med amningen.
 • Børn med utydelige signaler.
 • Uroligt, skrigende barn.
 • Skæv kranie.
 • Præmature børn.
 • Børn der er påvirket af en kompliceret fødsel.
 • Børn der har været indlagt på børneafdeling lige efter fødslen.
 • Søvn problemer.
 • Hyppige infektioner.
 • Mellemørebetændelse
 • Allergi
 • Utryghed, angst.
 • Motorisk urolige.
 • Sociale udfordringer.
 • Sensitive børn.
 • Stille piger/drenge.
 • Destruktive adfærd.
 • Reaktioner hos ofre, der har været udsat for overgreb.
 • Mobning. 

Rådgivning og behandling er muligt via:

 • Hjemmebesøg.
 • Konsultation på min klinik.
 • Rådgivning via tlf/skype/e-mail
 • Besøg på børneafdeling/barselsgang.

Ved akutte behov er der mulighed for konsultation aften/weekender og helligdage.

Varighed : 1 x 60 min ????????????
Pris : 700 kr ?????????