Behandling til børn

Rådgivning og behandling til børn.

Jeg behandler børn fra 0-18 år. Børn kan få behandling helt fra de er nyfødte og jeg behandler ligeledes for tidligt fødte børn.

Behandling starter med en samtale, hvor barn/forældre fortæller om, hvad der ønskes hjælp til. Ud fra dette og på basis af min erfaring samt min intuition sammensætter jeg en behandling. Den kan bestå af kranio-sakral, zoneterapi og healing. Læs mere Til større børn vil akupunktur være en mulighed.
Her anvendes meget små, tynde nåle.

Healing kan støtte barnet til indre ro.

Healing kan støtte barnet til indre ro.

Jeg anvender også  Bachs Blomsterremedier til børn, hvilket jeg har gode erfaringer med. Læs mere

 

 Områder jeg rådgiver og behandler omkring og har gode erfaring med

 • Udfordringer med amningen
 • Børn med utydelige signaler
 • Uroligt, skrigende barn
 • Skæv kranie
 • Præmature børn
 • Børn der er påvirket af et kejsersnit eller en kompliceret fødsel
 • Børn der har været indlagt på børneafdeling lige efter fødslen
 • Søvn problemer
 • Forstoppelse
 • Hyppige infektioner
 • Mellemørebetændelse
 • Allergi
 • Smerteklager
 • Utryghed, angst
 • Motorisk urolige
 • Sociale udfordringer
 • Sensitive børn
 • Stille piger/drenge
 • Ordblindhed
 • Destruktive adfærd
 • Relationsforstyrrelser
 • Reaktioner hos ofre, der har været udsat for overgreb
 • Mobning

Zoneterapi kan hjælpe på søvnen og fordøjelsen

Børn er min hjertesag, så det er en glæde for mig at behandle børn og rådgive/vejlede forældre.

Jeg har mange års erfaring med behandling af børn. Jeg tager udgangspunkt i min faglige viden og erfaring som sundhedsplejerske når jeg møder et barn, der har udfordringer. Jeg tager udgangspunkt i hele familien, og jeg leder altid efter årsagen til, at barnet viser tegn på utilpashed. I vil derfor kunne opleve, at jeg ønsker en samtale med begge forældre/omsorgspersoner, inden jeg behandler jeres barn. Eller måske jeg anbefaler, at en af jer forældre kommer i et individuelt forløb hos mig, selv om det er barnets symptomer I har henvendt jer omkring. Læs mere om individuelt forløb, klik her.

 

Rådgivning og behandling er muligt via:

 • Hjemmebesøg
 • Konsultation på min klinik
 • Rådgivning via telefon/Skype/e-mail
 • Besøg på børneafdeling/barselsgang

Ved akut behov er der mulighed for konsultation aften, weekend og helligdage.