ritamarie.dk

Efterfødselstjek af det nyfødte barn

Afspænding af og til dit nyfødte barn

 

En stor omvæltning for det nyfødte barn at komme til verdenen, fra en tryg base i moderkagen,igennem en fødselskanal, en sugekop, et kejsersnit og til en ydre tryg base hos sine forældre. Alle fødsler er forskellige, så vejen til verdenen er en individuel rejse for os alle. Det nyfødte barn sanser og kan føle ubehag eller behag, og har brug for sine forældre til at lære at regulere sig selv.

En god start er afgørende for, at du som forældre, føler dig kompetent i den nye rolle, det at kunne aflæse sit barns signaler og kunne berolige dit barn, giver selvværd hos dig som nybagt forældre.

En RM behandling med efterfødsels tjek vil kunne støtte dit barn fra starten, og forebygge at spændinger ikke bliver til uro. Jeg vil gennemgå dit barn, både med mine sundhedsplejerske- og med behandlerens- øjne. Anvende punkter fra zoneterapi og kranio-sakral terapien for at afdække nervesystemets balance, tjekke nervus vagus, den 10 hjernenerve der har ansvaret for vores fordøjelse. Anvende healing som afslutning af behandlingen.

Barnet vil ligge på briksen og du/I vil som forældre være ved siden af. Barnet kan også være i armene hos dig under noget af behandlingen, hvis barnet har brug for det. Barnet må gerne ammes eller få flaske under behandlingen.

Der vil være mulighed for at få vejledning i sundhedsplejerske faglige spørgsmål, som amning, søvn eller hvad der fylder hos jer.

Du er barnets vigtigste base, så din/jeres balance har betydning for jeres barn. I er eksperter i jeres barn, så jeg vil under hele behandlingen af jeres barn informere dig/jer, så du /I kan føle jer trygge.

Efter en RM behandling, kan dit barn være mere træt, urinen kan lugte anderledes og afføringen ændre konsistens, lugt og farve. Tegn på at kroppen renser ud og er i gang med at oprette balance.

Se også ”RM Babypakke”

Varighed : 1 x 60 min
Pris : 800 kr