Healing

Healing kan ikke altid forstås, men skal erfares.

Healing er noget for dig :

Hvis du oplever dit nervesystem kører lidt for hurtig, dårlig søvn, tankemylder, selvhad, smerter, emotionelle udbrud. 

Alle kan heale. Healing er ikke mystisk, det er det som sker, når du lægger en hånd på et uroligt barn eller på et ømt sted, og oplevet roen sænke sig/smerten forsvinde, endda mærker varmen fra dine hænder. Fysisk berøring er ikke nødvendig for healing, healing kan også ske via ord, bøn, musik, lyde, tanker eller ved hjælp af naturen. 

Healing er en blid og samtidig kraftfuld behandlingsform, der kanaliserer livskraft,den guddommelige kærligheds- energi, som alt levende består af, som er indeholdt i vores billioner af celler.

Healing kan hjælpe dig til:

1. Få lys på automatiske handlingsmønster du ikke er bevidst om, og som kan styre dig.

2. Forløse gamle sorg

3. Heale gamle traume

4. Få mod og kraft til at overvinde svære perioder i sit liv

5. At finde sin retning i livet.

Jeg anvender min klarhørelse, klarsyn, klar sansning, når jeg arbejder med healing.

Efter healingen: Vil du ofte være i en behagelig, afslappet tilstand, hvor dine celler har mulighed for at regenerere. 

Healing kan kombineres med zoneterapi, akupunktur og kranio-sakral terapi.

Kranio-Sakral terapi

Kranio-sakral terapi(KST) er en blid behandlingsform, hvor man arbejder med blide tryk på knoglerne i kraniet, rygsøjlen og korsbenet. Disse blide tryk har til formål at løsne spændinger og skævheder, der belaster vores nervesystem, og dermed give kroppen mulighed for regenere sig selv.

KST er en mulighed, hvis du har symptomer som

Stressproblemer, hovedpine, bækken- og rygsmerter, koncentrationsbesvær, svimmelhed, kolik, ørepine og mange infektioner.

Årsagen kan være

Årsagen kan ligge mange år tilbage, men en voldsom slag på hovedet eller halebenet, kan det skabe problemer i vores nervessystem og påvirke kranio-sakral systemet. Det samme kan ske ved fødsler,chok og ulykker.

Centralnervesystemet består af hjernen, rygmarven og nerverne, der udgår fra rygmarven og hjernevæsken(cerebrospinalvæsken).Væsken pumpes rundt i rygsøjlen og i membranerne omkring hjernen.Væsken sørger for en del af ernæringen til cellerne i centralnervesystemet og bortskaffelse af afffaldsstoffer fra cellerne.

I slutningen af det 20. århundrede opdagede en amerikansk læge, Southerland, at cerebrospinalvæsken blev pumpet rundt med en vis hastighed, en såkaldt kranio-sakral rytme/puls. En puls der er uafhængig af vores åndedræt og hjerte. Man fandt ligeledes ud af, at denne kranio-sakral rytme er afhængig af kranie knoglernes indbyrdes naturlige bevægelighed og af tilstanden i membranerne. Membranerne der holder hjernen på plads i kraniet. Kranio-sakral pulsen er en vigtig indikator for, hvordan balancen er i vores krop, og dermed en central plads i KST terapi. Fungerer vores kranio-sakral system optimalt vil kranio-sakral pulsen svinge imellem 8-15 gange pr minut.

Kranio-sakral terapi kan kombineres med zoneterapi, akupunktur og healing.