Zoneterapi

Et kraftfuldværktøj til dig der kan lide at få nusset tæer.

Hvad hjælper Zoneterapi på?

Jeg har gode erfaringer med zoneterapi til:

Stress, mavetarm ubalancer, sportskader, migræne, vægtproblemer, overgangsalder, søvnproblemer, urolige børn, muskelspændinger, mellemørebetændelse, øjenproblemer

Zoneterapi er en blid behandling som kan gives til alle aldre. Jeg har behandlet præmature og få dage gamle babyer. Og i den anden ende af livet, har jeg givet til ældre med demens og til mennesker i de sidste dage af dette fysiske liv.

Så hvis du trænger til at slappe af eller endnu ikke har prøvet Zoneterapi

Så GIV mig et kald i dag på 25135290 eller skriv info@ritamarie.dk

Så sammensætter vi en behandling der passer lige til DIG.

 Hvordan virker Zoneterapi?

Under fødderne og på fødderne findes et fuldstændigt kort over menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone under fødderne, som kaldes en reflekszone. Forbindelsen imellem kroppen og zonerne går via nervesystemet, hormonsystemet og meridianbanerne. Når kroppen er i ubalance kan det afspejles under fødderne som ømhed eller en ændret spændingstilstand. Trykkene under fødderne sætter gang i kroppens egne selvhelbredende processer, og muligheden for genoprettelse af balancen opstår.

Efter en behandling med Zoneterapi, giv dig selv nogle timer til fordøjelse, nyd afslappelsen og måske kan du mærke dig selv på en anden måde.

Zoneterapi kan kombineres med akupunktur, kranio-sakral terapi og healing

Akupunktur

Nåle der støtter din balance

Hvad hjælper akupunktur på?

Jeg har god erfaring med akupunktur til:

smerter, sportsskader, øjenlidelser, stress, vægttab, rygeafvænning, hormonubalance, angst, sengevædning, smerter, allergi.

Under behandlingen 

ligger du behageligt på en briks og nålene skal sidde ca 1/2 time i punkterne. Ved akutte problemer skal du ha behandlinger med korte intervaller, er det derimod “gamle” problemer, du kommer med vil der være større intervaller imellem behandlinger.

Du er velkommen til at en gratis telefon vejedning om din udfordring. Her vil jeg kunne komme med forslag til behandling og et ca antal behandlinger.

Så giv et kald på 25135290 eller skriv på info@ritamarie.dk

Til akupunktur behandlngen anvendes små tynde nåle. Når nålene stikkes i specielle akupunktur punkter på kroppen eller i ørene bliver kroppens egen evne til selvhelbredelse aktiveret. Istedet for nåle anvender til børn ørefrø på plaster. 

Akupunktur kan kombineres med zoneterapi, kranio-sakral terapi og healing.

Efter behandlingen sæt ekstra tid af til fordøjelse, gå en tur, tag en lur, noter et par stikord om din oplevelse. Giv din krop og energisystem ro og tid til at komme i en anden balance, inden du igen er ude i hverdagens mange påvirkninger.