ritamarie.dk

RM behandlinger & rådgivning

Omsorg til hele dig

Giv dig selv TID, er en luksusvare i vores fortravlede liv, giv dig selv tid til at finde glæde og balance igen.
I en RM behandling er det DIG, der er i centrum.
I et trygt rum med nærvær vil du kunne udtrykke dig og få spejling/ guiding på det, der fylder for dig. Måske har du brug for, at have større opmærksomhed på dine tanker, følelser eller kropssansninger, ofte kommer et at de områder til at dominere i os. Jeg vil give den utrænede del opmærksomhed, så der vil komme større balance mellem krop/tanker/følelser.
Jeg vil være et neutral nærvær og tune ind på DIG og din energi, og det kan hjælpe dig til at mærke dig selv.

Den travle hverdag hvor kalenderen er fyldt med arbejde, børn, madlavning, venner, børnebørn, fritidsaktiviteter, du flyder ubevidst med uden at få mærket efter. Genkender du det, og du ved godt at glæden og tilfredsheden indeni mangler, eller du ved godt, at hovedpinen er en daglig følgesvend, men du lader være med MÆRKE efter eller handle på det.
En RM behandling vil give dig et frirum fra larm, og ydre påvirkninger og i et stille nærende rum, har du mulighed for at lytte indad, mærke dig selv og din krop på en ny måde.

Kroppen kan heale sig selv, og en RM behandling kan hjælpe dig med at få åbnet op for fysiske, psykiske eller energetiske blokeringer, så der kan komme naturlig flow igen.
Sygdom, stress og negative tankemønster bunder ofte i blokeringer.

I en RM behandling kombineres mine redskaber, såsom: Zoneterapi, kranio-sakral terapi, akupunktur, akupressur punkter, åndedrætsøvelser, visualisering, energiøvelser, mindful kropsarbejde, regression, nærværstræning, chakrahealing, Bachs blomstermedicin, healing og intuitiv guidning.
Siddende behageligt på en stol eller liggende på en briks, vil jeg starte med at guide dig til at komme til stede ved afspænding og mindful kropsarbejde. Dette for at få kroppen, nervesystemet og energisystemet til at slappe af, så du bedre kan kommunikere med hele dig.
Jeg arbejder intuitivt, og vi vil sammen forme indholdet i behandlingen. Du vil hele tiden være kaptajnen på dit skib og min fornemmeste opgave er at støtte din sejlads.

Hvornår vælge RM behandling

når du ønsker et større NÆRVÆR med dig selv

ved livsovergange hvor du har brug for at tage valg ud fra en indre kontakt i dig

  • ved sorg og tab
  • fysiske og mentale ubalancer
  • angst for døden
  • alvorlig sygdom
  • når du ikke hvorfor du kommer

Forklaring til billede: At se sit liv fra et Ørneperspektiv

Efter en RM behandling vil du ofte kunne mærke kulde eller varme som tegn på at energi bevæger sig, være træt på en afslappende måde. Ofte være mere fokuseret og i en anden kontakt med dig selv.

Jeg anbefaler, at du efter behandlingen giver dig selv tid til at fordøje, være slow, evt. noter/stikord på din tlf, eller tegne indsigter du har fået.

Og husk DU sætter fodspor, du har betydning, hvilke aftryk sætter du?

PRISER

Varighed :   1 x 60 min
Pris :             800 kr