ritamarie.dk

Når dit barn mistrives

 Så er der en årsag

 

Når et barn ikke trives, uanset barnets alder, så giver det mange bekymringer og søvnløse nætter hos forældrene. Jeg har behandlet børn siden 1998, og mange ubalancer kan findes i nervesystemet eller spændinger i musklerne. Stress kan sætte sig i børnenes nervesystem, forskningen har vist, at en stresset graviditet eller fødsel kan påvirke barnet.

Mit mantra er : Børn vil altid samarbejde

Så jeg vil lede efter forklaring på at et barn ikke trives, og nogle gange kan årsagen ligge hos forældrene.

Jeg har erfaringer med at behandle følgende: 

Spædbarnet

 • mange opvågninger af sin søvn
 • urolige/grædende 
 • mavekneb, rumlen og uro fra maven
 • har svært ved at sove selv 

Under behandlingen af spædbarnet vil I som forældre være barnets trygge base, så I vil hele tiden blive informeret om, hvad jeg gør. Barnet vil ligge på sin egen dyne på briksen, eller ligge i armene hos jer, forældre, imens jeg giver barnet behandling. Har barnet brug for at blive ammet eller få en flaske, fletter jeg det ind i behandlingen.

Jeg vil starte med at undersøge barnet, kigge efter asymmetri i måden barnet ligger på, mærke efter muskelspændinger og ud fra dette, samt jeres fortælling om barnet, sammensætte en behandling. Jeg vil med blidhed og nærvær bruge zoneterapi, kranio-sakral og healing.

Småbarnet fra 1-5 år 

 • mavepine
 • forstoppelse
 • mange infektioner
 • eksem/astma
 • motorisk urolige, svært ved at koncentrere sig
 • søvnproblemer

Behandlingen er afhængig af barnets alder, men ofte vil zoneterapi, kranio-sakral og healing  være en del af behandling. I er, som forældre, med under behandlingen og barnet kan sidde ved jer eller ligge på briksen. Barnet må gerne have legetøj, sovedyr eller lidt snacks med, ting der kan gøre jeres barn trygt eller som kan bruges til at underholde barnet. 

Udgangspunkt for behandlingen er at barnet føler sig tryg, så det vil jeg bruge en del tid på, barnet skal give mig lov til, at komme lidt tæt på.

 Børn/unge 6-15 år

 • kvalme, hoved-mavepine
 • muskelspændinger
 • bekymringer om at være god nok
 • koncentrationsproblemer
 • stille piger/drenge

I denne aldersgruppe vil behandlingen osse tage udgangspunkt i et trygt rum, og behandlingen kan bestå af zoneterapi, kranio-sakral terapi og healing. Samtale med barnet uden forældre kan også være en mulighed, men altid noget jeg aftaler med jer forældre. 

Inden en aftale er I altid velkommen til at få en uforpligtende snak med mig, send mig en sms eller mail, så vil I høre fra mig.

Efter en RM behandling, kan dit barn være mere træt, urinen kan lugte anderledes og afføringen ændre konsistens, lugt og farve. Tegn på at kroppen renser ud og er i gang med at oprette balance.

 

Varighed : 1 x 60 min  Pris : 800 kr

1 x 30 min  Pris : 500 kr