ritamarie.dk

RM Babypakke

Tjek af din baby, telefonkonsultation, ammerådgivning alt i en pakke

RM Babypakke er en mulighed for dig/jer, der både har brug for behandling af dit/jeres nyfødte barn, og brug for en livline i hverdagen om spørgsmål om dit/jeres babys trivsel. Babypakken kan også indeholde ammerådgivning.

En lille ny familie har brug for en god start, og det er uanset om det er første eller tredje barn man får, familieforøgelsen vil altid medføre en ny lille familie.

Denne pakke er til dig/jer, hvor graviditeten, fødslen har været normale, men som gerne vil have et tjek for spændinger og stress hos jeres nyfødte barn, og som har brug for ekstra vejledning/sparring omkring jeres nyfødte baby.

Pakken er også til jer, forældre, hvor graviditeten og/eller fødslen har været belastende for mor og barn. Stress hos mor i graviditeten kan have påvirket barnet, en lang fødsel, uregelmæssig hovedstilling hos barnet, sugekop eller kejsersnit kan have sat sig spor hos barnet, såsom spændinger.

Store blodtab hos mor, en lang udmattende fødsel kan have indflydelse på amningen eller påvirke mors selvværd i morrollen.

Måske har jeres barn tabt sig de første dage og det kan give bekymring og usikkerhed omkring jeres barns trivsel og aflæsning af barnets signaler.

Vækker dette din/jeres nysgerrighed, så send mig en mail eller sms. Jeg vil så ud fra dit/jeres behov, foreslå indhold og pris på en Babypakke til dig/jer.

Her er et eksempel på, hvad en RM Babypakke kan indeholde 

RM Babypakke :

  • Efterfødsels tjek af dit nyfødte barn, se mere(normal pris 700 kr)
  • Ammerådgivning konsultation på klinikken, 30 min varighed(normal pris 400kr)
  • Telefonkonsultationer 2×30 min(normal pris 600kr)

Samlet pakkepris : 1500kr