ritamarie.dk

Wellness for den nybagte mor

Fordi du har fortjent det

og din balance har betydning for dit barn

En kærlig og individuel behandling hvor du kan være siddende behageligt i en stol eller liggende på en briks. Vi vil indlede med at tale om, hvad dine behov er i dette øjeblik, samtidig med at du vil kunne nyde en kop te og lidt snacks.

Under behandlingen vil du blive indhyllet i bløde tæpper, i et trygt rum, alt imens dit barn er liggende hos dig eller venter sammen med din partner/ven udenfor lokalet. 

Jeg vil blidt guide dig i en afslappet tilstand. Behandlingen,der kan bestå af zoneterapi, ansigts massage, kranio-sakral terapi, massage af skulder/nakke/lænd, samt afspænding af kæbeleddet, vil stimulere dit nervesystem til mere ro og udskillelse af ophobet stress. Velvære Hormonet, Oxytocin, der vil udskilles under behandlingen hjælper din krop til ro og afslappelse og du vil kunne mærke dig selv på en anden måde.

Du kan ligge stille og modtage eller vi kan samtale under behandlingen, du bestemmer. Der vil også, være mulighed for at stille sundhedsplejerske faglige spørgsmål.

 

En RM behandling med fokus på Wellness for dig som nybagt mor, vil kunne støtte dig til en bedre balance. Måske er der stress fra fødslen, som du skal ha hjælp til at sætte i bevægelse, så kroppen kan hele sig selv. Måske har smerterne fra graviditeten ikke sluppet sit tag. Måske har du bare brug for space, hvor det kun drejer sig om dig. Måske driller amningen og din nakke og skuldre er opspændte.

Måske er det tydeligt, at du føler dig sårbar, at du ikke kan overkomme de samme ting, eller ikke kan kende dine reaktionsmønstre.

Måske har du slet ikke haft tid til mærke, hvordan du har.

Og din balance som mor påvirker dit barn, det skal ikke give dig skyld og skam, men det kan netop være en motivation til at genfinde og holde din balance.

 

Efter behandlingen vil jeg anbefale dig at være langsom, drikke vand, tage et ekstra hvil derhjemme, alt dette for optimere effekten af behandlingen. Evt. noter stikord på din tlf, i din dagbog, lav en lydfil, om tanker/ideer/følelser som er opstået under behandlingen.

Varighed : 1 x 90 min
Pris :1500 kr